Voi hyvin ja nauti elämästäsi!

Harjavallassa opiskelijoille on tarjolla kolmena päivänä ruokailun yhteydessä jälkiruoka. Iltaopiskeijoille hedelmiä maanantaina ja tiistaina. Harjavallassa hyvinvointiviikon teemat näkyivät jo edellisellä viikolla, jolloin esillä oli hygieniaosaaminen, ergonomia ja arvostava kohtaaminen. Teemat ovat myös tärkeitä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Kankaanpäässä hyvinvointiviikkolla opiskelijoille tarjotaan jälkiruoka joka päivä, ”Sata toistoa” toteutetaan viikon aikana ryhmittäin ja opiskelijoiden käytössä on pingispöytä että rentoutushuone.

Kokemäellä tarjoillaan joka päivä jälkiruoja ja ohjaajat voivat varata ryhmälleen lounaan jälkeen oman rentoutustuokion painisalista. Sataedu Areenan kuntosali on avoinna opiskelijoille päivittäin klo 14–15.30. Kokemäellä on ohjelmaa yhteisessä aulatilassa viikolla ja talon sählyturnaus.

​Nakkilassa kävellään yhdessä aamuisin puolentuontia eri teemojen tahtiin ja pelataan frisbeegolfia. Nakkilassa panostetaan myös niska-hartiaseudun venyttelyyn, aulassa on päivittäin ohjelmaa ja lounaalla jälkiruoka joka päivä.

​​
Ohjelma toimipaikoittain

​​Maanantai 1.10.2018

KANKAANPÄÄ

Sosiaali- ja terveysalan järjestämä ruumiskieppi. Aikataulusta ja ryhmistä tiedotetaan myöhemmin.

klo 10–14, Hiusalalla ilmainen hiuspohjan tutkimus mikrokameralla ja ilmaisia pikakampauksia.

KOKEMÄKI

Klo 10 Lähihoitajaopiskelijoiden vetämää taukojumppaa aloilla (alkaen aika).

NAKKILA

​Klo 11.15–12.45 Aula: Hymyillään kun tavataan

 

​Tiistai 2.10.2018 

KANKAANPÄÄ

Kauneudenhoitoalalla Lymfaboots-hoito 15 min/ 10 e

Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien siistiminen yhteensä 10 e

Lisäksi tarjoamme pikakäsihoitoja veloituksetta!

klo 14.15-15 Henkilökunnan huumekoulutus auditorio Ajatuksessa.

KOKEMÄKI

klo 10.30¬–12.15 Aulassa tapahtuu

Pingistä ja muita pelejä, musiikkia ja kavereita; Paikalla nuorisotyöntekijiöitä, opiskelijakunnan hallituksen edustajat; SAMKilaiset kertomassa jatko-opinnoista; Lähihoitajaopiskelijoiden hyvinvointipiste; Hemmottelupisteet: maksutonta päähierontaa, käsihierontaa ja kynsienlakkausta

klo 13-14 Rehtorin kyselytunti auditoriossa

NAKKILA

​Klo 11.15–12.45 Aula: Mikä mietityttää?

 

Keskiv​iikko 3.10.2018  

KANKAANPÄÄ

klo 12 ohjelmaa opiskelijoille liikuntasalissa

Iltaohjelma asuntolassa: Elokuva

KOKEMÄKI

klo 10.30–12.15 Aulassa tapahtuu

Aulainfo terveellisestä ruokavaliosta;Saku-rastirata (työkykypassi, SAKUGAMES, voimagross, #amiskuntoon

NAKKILA

​Klo 11.15–12.45 Aula: Vitamiineilla virtaa, voiteilla suojaa

 

Tor​stai 4.10.2018

HARJAVALTA

​Ala-aulassa rasva-sokeri-suola/terveellinen ruokavalio info-piste ja yllätys kilpailu.

KANKAANPÄÄ

Jatkavien kotiväenilta

KOKEMÄKI

Klo 8 Sählyturnaus Sataedu Areenalla (alkaen aika).

NAKKILA

Klo 11.15–12.45 Aula: Nakkilan seurakunnan nuorisotyö

 

​Perjantai ​5.10.2018

KOKEMÄKI

Lounaalla maistiasia maailmalta (makeaa ja suolaista)

NAKKILA

​Klo 11.15–12.45 Aula: Vastuullisesti yhdessä

 

Viikon tärpit!

SAKUn Amispoweria huippukuva-kisa

Hyvinvointivirtaa-viikon kisassa etsitään parasta kuvaa tägeillä #amispoweria ja #hyvinvointivirtaa.  Nappaa oma amispoweria sisältävä, hyvinvoinnin lisäämisestä kertova ja/tai hyvää fiilistä jakava kuva. Julkaise tägäämäsi kuva 24.9.-14.10.2018 välisellä ajalla ja olet mukana kisassa, jossa palkintona on hienot kuulokkeet! Kisaan saa osallistua myös henkilöstö.

Sataedun  #amiskuntoon-kuvakisa

Sataedu nokittaa kuvakisan. Jaa urheiluun, liikuntaan, ruokailuun, lepoon tai kulttuuriin liittyvä valokuva/video #amiskuntoon #amispoweria tai @amiskuntoon. Päivittäin viikolla 40 parhaalle kuvalle tai videolle palkinto #-jaosta. Kisaan saa osallistua myös henkilöstö.

Työkykypassi pinnalla!

Opiskelijat voivat sisällyttää opintoihinsa Työkykypassin ja suorittaa työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen –opintokokonaisuuden itsenäisesti liikkumalla. Nyt uusi mobiiliversio käytössä: Lataa ”Työkykypassi”-sovellus (Google play, App Store): Luo käyttäjätunnus, kirjaudu, valitse ”Terveysosaaminen”-osio ja testaa appi tekemällä ”Hyvää mieltä”-tehtäväkortti.

Print