Kielet ja liiketalous -opintoala rakentaa Sataedun opiskelijoille parempaa tulevaisuuutta!

Tuleva lähihoitaja – haaveiletko hoitoalan työpaikasta Norjassa? Entä kone- ja tuotantoalan tai rakennusalan opiskelija – onkohan tulevaisuuden työpaikkasi kansainvälinen teollisuusalan yritys? Logistiikka-alan opiskelija –  onko tulevaisuuden työsi ulkomaanajo?  Tuleva palvelualojen ammattilainen – oletko ajatellut, mitä kieliä asiakkaasi puhuvat?

Sataedun opiskelija – haaveiletko yrittämisestä?

Entä miten aioit huolehtia terveydestäsi? Oletko varautunut kansainvälistyvään tulevaisuuteen? Osaatko pitää puolesi työelämän haasteissa? Millainen on tulevaisuuden maailma?

Me uskomme Kielet ja liiketalous –opintoalalla, että nyt ja tulevaisuudessa tarvitsemme kielitaitoisia ammattilaisia, jotka selviävät hankalistakin viestintä- ja vuorovaikutustilanteista. Heillä on rautainen fyysinen ja psyykkinen kunto ja he osaavat opiskella, etsiä tietoa ja ymmärtävät lukemaansa. He eivät anna muiden muokata mielipiteitä, vaan he ottavat asioista selvää ja vaikuttavat puhumalla ja kirjoittamalla omaan ja lastensa tulevaisuuteen! He ovat luovia ja osaavat etsiä sopivaa vastapainoa rankalle työelämälle mm. taiteista ja kulttuurista, liikunnasta, lukemisesta ja matkustamisesta.

SATAEDUN OPISKELIJA – sinä voit valita yhdeksän osaamispistettä yhteisistä tutkinnon osista.

Mikäli suunnittelet jatko-opintoja korkeakoulussa, tarjoamme myös jatko-opintoihin valmentavia kursseja.

Kielet ja liiketalous –opintoala tarjoaa valinnaisia yto-opintoja seuraavissa aineissa:

  • äidinkieli tai suomen kieli (S2)
  • ruotsi, englanti, saksa, viro, venäjä, espanja
  • taide ja luova ilmaisu
  • jatko-opintoihin valmentava matematiikka