Avoinna olevia työpaikkoja ilmoitetaan monilla eri kanavilla. Yritykset ilmoittavat avoimista työpaikoista usein omilla kotisivuillaan ja/tai erilaisten työnhaun palveluntarjoajien verkkosivuilla. Yritysten sosiaalisen median kanavilla voi olla tietoa rekrytointitarpeista. Työnhakijan avuksi on kehitetty myös joitakin sovelluksia.

Seuraa tätä sivua. Lisäämme viikoittain linkkejä avoimiin työpaikkoihin.

Paljon on lisäksi niin sanottuja piilotyöpaikkoja eli avoinna olevaa työpaikkaa ei ole ilmoitettu missään työnhakukanavassa. Muista siis myös suorat yhteydenotot ja avoimet hakemukset sinua kiinnostaviin työpaikkoihin!

Linkit avoinna oleviin työpaikkoihin

Työkkäri (TE-palvelut)

Yleiset työnhakusivustot

Teknologiateollisuus

Autoala

Logistiikka

Liiketoiminta (kaupan ala)

Kone- ja tuotantotekniikka, sähkö- ja automaatioala

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelut

Rakennusala

Ravintola- ja catering-ala

Sosiaali- ja terveysala

Avoimet työpaikat kunnissa ja kaupungeissa ympäri Suomen

Avoimet työpaikat Turun seudulla

Avoimet työpaikat Porin seudulla

Henkilöstövuokrauspalvelut

Sovelluksia avoimiin työpaikkoihin

Työpaikkahaku (sovellus)

Työpaikkahaku on TE-palveluiden sovellus, josta näet kaikki te-palvelut.fi –sivuston avoimet työpaikat kätevästi puhelimellasi. Sovelluksella voit etsiä eri alojen töitä perinteisellä sanahaulla tai voit rajata hakuasi filttereillä esim. työsuhteen keston, tyypin ja alan mukaan. Voit tallentaa mielenkiintoiset työpaikat puhelimeesi myöhempää tarkastelua varten. Sovellus on saatavilla Windows, Android sekä Apple -laitteisiin.

Monster Job Search (sovellus)

Monsterin sovellukseen voit kirjautua Facebookin kautta tai luomalla oman Monster-tunnuksen. Avoimia työpaikkoja voit selata myös ilman kirjautumista. Jos tallennat haun palveluun, sovellus ilmoittaa hakukriteeriesi mukaisista uusista työpaikkailmoituksista. Työpaikkojen tallentaminen myöhempää selailua varten on myös mahdollista. Sovellus on saatavilla Android ja Apple -laitteisiin.

SOME-kanavat

#SomeRekry on yleistymässä kovaa vauhtia. Yritykset kertovat rekrytoinneistaan omilla sosiaalisen median kanavillaan, eivätkä välttämättä ilmoita niistä muualla. Muista siis seurata kiinnostavia yrityksiä myös SOMEssa, ettet jää paitsi parhaista työmahdollisuuksista.