Sataedussa jatketaan opiskelua ja työtä tavalliseen tapaan. Tiedotamme tarvittaessa tilanteen muuttuessa verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Henkilöstön tiedotteet ovat Sataedun intrassa.

Opiskelijoiden ja opiskelijoiden kotiväen tiedotus Wilmassa.

Sataedun valmiusryhmänä toimii Sataedun johtoryhmä, joka toimii viranomaisohjeistuksen mukaan.Toivomme, että kaikki sataedulaiset ja Sataedussa vierailevat toimivat vastuullisesti, jotta virus ei leviä. Mahdollisissa tartuntatapauksissa noudatamme viranomaisohjeita.

Sataedun ruoka- ja puhdistuspalvelut noudattavat tehostettua hygieniaa oppilaitosten tiloissa. Opiskelijoille ja henkilökunnalle on järjestetty ruokalan yhteydessä aikaisempaa paremmat käsienpesumahdollisuudet ja käsidesiä on kaikkien tarjolla. Käsienpesua ja desinfiointia myös ohjeistetaan ja valvotaan ennen ruokailua.

Sataedun asiakaspalveluiden parturi-kampaamot, kauneushoitolat ja hierontaklinikat suljetaan toistaiseksi(Sataedu Helmi, Kankaanpää; Sataedu Salongit, Kokemäki ja Hierontaklinikat Kankaanpää sekä Kokemäki).

Sataedun ravintolapalvelut ovat auki normaalisti ja palvelevat lounasruokailijoita. Ravintoloissa tarjoillaan kaikki annoksina, myös alkusalaatit, kahvi ja jälkiruoka. Autokorjaamot ovat auki myös normaalisti.

Ulkomailta palaavat

  • opiskelijat jäävät varotoimena 14 vuorokautta etäopiskeluun.
  • henkilöstön jäsenet tekevät 14 vuorokautta etätöitä.

Opiskelijoiden ja henkilökunnan poissaolo

Se, että opiskelijan tai henkilökunnan kotipiirissä on joku 14 vuorokautta varotoimena poissa, ei ole peruste olla poissa koulusta tai töistä. Tilanne muuttuu luonnollisesti silloin, jos perheessä todetaan tartunta. Tartuntatapauksessa noudatetaan viranomaisohjeita.

Työpaikalla tapahtuva koulutus

Työpaikoilla työnantajat ratkaisevat, miten oppiminen työpaikalla jatkuu. Sataedun opiskelijat noudattavat oman työssäoppimispaikkansa antamia turvamääräyksiä.

Opiskelijoiden liikuntatunnit

Liikuntatunneilla ei toistaiseksi harrasteta joukkuelajeja.

Sataedun tilojen vuokraaminen ulkopuolisille keskeytettään

Sataedun tiloja vuokrataan urheiluseuroille, harrastustoimintaan ja kokoustamiseen. Toistaiseksi toiminta keskeytetään. Asiasta pyritään tiedottamaan kaikkia vuokralaisia mahdollisimman pian. Asiasta tiedotetaan myös tilojen sisäänkäynneillä.

Työhön liittyvät kokoukset, koulutukset ja matkustaminen

  • Kotimaassa saa matkustaa vain perustellusta syystä ja asiasta on sovittava lähiesimiehen kanssa.
  • Sataedulaiset osallistuvat pääsääntöisesti kokouksiin ja koulutuksiin etänä.

Tällä hetkellä tiedossa olevat tapahtumat, jotka ovat peruttu

  • SAKUstars siirtyy syksyyn
  • Taitaja-kisat peruttu
  • Pop Up Puuvilla on peruttu
  • Jokilevo Jyrää Huittinen on peruttu
  • Sataedun Kasipäivät on peruttu

Sataedusta ei osallistuta toistaiseksi suurelle ryhmälle suunnattuihin tapahtumiin tai seminaareihin.

Sataedussa vierailevat

Sataedun vierailijaryhmät pidetään toistaiseksi mahdollisimman pieninä. Isompien ryhmien vierailut porrastetaan tai perutaan.

Kevään soveltuvuus- ja valintakokeet

Kauneudenhoitoalan pääsykokeet perustutkintokoulutukseen on peruttu. Valinta tehdään ilman pääsykoetta.  Valintaan vaikuttaa aiempi yleinen koulumenestys, painotettavat arvosanat, työkokemus ja hakutoive. (Päivitetty 23.3.2020)

Katso valintaperusteet https://opintopolku.fi/wp/ammatillinen-koulutus/ammatillisen-koulutuksen-valintaperusteet-yhteishaussa/valintaperusteet-peruskoulupohjaisiin-ammatillisiin-perustutkintoihin-2/

Sosiaali ja terveysalan soveltuvuus kokeet järjestetään. Kokeisiin osallistujat porrastetaan pienempiin ryhmiin ja huolehdimme siitä, että tilat eivät ruuhkaudu. Soveltuvuuskokeet järjestetään Kankaanpäässä 5.5.2020 ja Kokemäellä 6.5.2020.