Sataedussa opiskellaan ja tehdään työtä etänä 13.5.2020 asti.

Etäopiskelua!

Sataedun opinto-ohjaajat ja erityisopettajat varmistavat opettajien kanssa sen, että jokainen opiskelija saa tarvittavan ohjauksen ja ohjeet etäopiskeluun. Oppilaitoksesta ollaan yhteydessä opiskelijoihin.

Katso tästä linkistä miten kussakin toimipaikassa päivystetään

Ohjeet Teams-kokoukseen

Sataedulla ei ole mahdollisuutta lainata tietokoneita opiskelijoille.

Työpaikalla tapahtuva koulutus

Työpaikalla tapahtuva koulutus jatkuu, jos se on mahdollista hoitaa turvallisesti.  Sataedun opiskelijat noudattavat oman työssäoppimispaikkansa antamia turvamääräyksiä

Työpaikkaohjaaminen hoidetaan etänä. 

Opintotoimistot

Opintotoimistot palvelevat pääosin etänä. Todistukset, opintokortit yms. tehdään tarpeen vaatiessa valmiiksi.

Opiskelijapalvelut 

​Opiskelijapalveluiden henkilöstö on opiskelijoiden ja henkilöstön tavoitettavissa tavalliseen tapaan, mutta suurimmaksi osaksi etänä.

Opiskelijoiden ohjausta on mahdollista saada paikan päällä Kankaanpäässä Kokemäellä ja Ulvilassa sopimuksen mukaan. Samoin opiskeluhuolto on paikalla.

Tarkemmat ajankohdat tästä linkistä!

Opiskelu

Opiskelijan on oltava kouluaikana tavoitettavissa.

Opiskelijoiden päivärytmi ja aikataulut ovat samat kuin lähiopetuksessa. Opettajat pitävät yhteyttä opiskelijoihin koulupäivän aikana.

Opiskelijoille järjestetään mahdollisuus noutaa sovittuun aikaan tehtäviä, jos opiskelijan kielitaito tai tietoteknisen taidot sitä edellyttävät.

Vakuutukset

Etäopiskelussa sattuneet tapaturmat korvataan opiskelijoiden ryhmätapaturmavakuutuksesta. Tutustu vakuutusturvan tarkempiin rajauksiin tästä linkistä.

Työssäoppimisessa noudatetaan normaalia vakuutusturvaa. Lue lisää opiskelijan vakuutusturvasta työssäoppimisen aikana täältä.

Tapaturman sattuessa ota yhteyttä toimipaikkasi opintotoimistoon.

Ruokapalvelut

Sataedun ruokapalvelut on suljettu 13.4. saakka.

Ammatillisen perustutkintokoulutuksen opiskelijoilla on oikeus maksuttomaan ateriaan niinä päivinä, joina opetussuunnitelma edellyttää läsnäoloa koulutuspaikassa. Kun opetusta ja koulutusta järjestetään etäopetuksena ja itsenäisenä opiskeluna, ei oikeutta maksuttomaan ateriaan ole. Sataedu maksaa ateriaedun rahakorvauksena 18.3.–13.4. välisenä aikana.