SAKU ry:n Juhlavuosirahaston stipendit myönnetään keväisin. Tänä keväänä jaettiin viidelle opiskelijalle suuruudeltaan 300 euron stipendit.

Yksi stipendin saajista oli Teemu Ihanamäki Sataedu Kankaanpäästä. Onnea Teemu!

SAKU ry:n juhlavuosirahaston stipendihaun valintakriteereissä huomioidaan ammattiin opiskelevan osallistuminen SAKU-toimintaan kuten esimerkiksi SAKUstars-kulttuurikilpailuihin, liikunnan kilpailutoimintaan, muihin liikuntatapahtumiin ja tutorkoulutuksiin. Hakijalta edellytetään myös aktiivista osallistumista ja/tai muiden innostamista sekä opintojen hoitamista.

Stipendinsaajat 2020

Sataedu

Teemu Ihanamäki
Teemu Ihanamäki on monipuolinen liikkuja, joka yrittää parhaansa lajissa kuin lajissa yhtä hyvin niin liikuntatunnilla kuin kilpakentillä. Menestystä Teemu on saavuttanut muun muassa uinnissa, jääkiekossa ja sählyssä. Hän on edustanut myös oppilaitoksen salibandyjoukkueessa.

Nyt valmistuva Teemu on toiminut Sataedun Kankaanpään opiskelijakunnan puheenjohtajana sekä koko Sataedun yhteisen opiskelijakunnan puheenjohtajana. Hän on aina ollut valmis hoitamaan asioita kaikkien opiskelijoiden hyväksi ja esittelemään opiskelumahdollisuuksia vierailijoille.

Muut stipendin saajat

Fanni Koskela
SASKY Koulutuskuntayhtymä, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Kokemäen yksikkö

Fanni Koskela on osallistunut opintojensa aikana aktiivisesti Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Kokemäen yksikössä tutortoimintaan. Hän on ollut näkyvä osa kouluarjessa sekä myös vapaa-ajalla asuntolassa. Hän on pitänyt huolta ystävistään ja ollut tukena vaikeinakin hetkinä.
Fanni on osallistunut SAKU ry:n tutorkoulutukseen. Tutorina hän on osallistunut niin opiskelijoille suunnatun toiminnan järjestämiseen kuin myös oppilaitoksen markkinointiin.

Emilia Löytynoja
Ammattiopisto Spesia, Turun toimipaikka

Emilia Löytynoja on liikunnallinen ja aktiivinen arjen liikkuja ja myös muita opiskelijoita liikkumaan kannustava. Emilia on toiminut liikuntatutorina vastuullisesti ja aktiivisesti tapahtumien järjestäjänä, markkinoijana ja osallistumiseen innostajana.
Hänen oma luokkansa osallistui pilottiryhmänä askelten kartuttamiseen koulutyössä. Emilia kannusti koko luokkaansa osallistumaan huomioiden yksittäisten opiskelijoiden henkilökohtaiset haasteet ja rajoitteet liikuntatavoitteiden saavuttamisessa. Etäopiskelun aikana hän on suunnitellut taukojumppia Teamsiin tuomaan vaihtelua opiskelijoille etätehtävätuokioihin.

Atte Ojala
Varalan Urheiluopisto

Atte Ojala on osallistunut monipuolisesti SAKU ry:n toimintaan. Hän on organisoinut SAKUgames-tapahtumassa frisbeegolf-kisan sekä osallistunut SAKU ry:n turnauksiin kilpailijana ja toimitsijana.
Atte on toiminut oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana aktiivisesti, esimerkillisesti ja opiskelijayhteisöä innostaen. Hän on edustanut opiskelijoita myös opiskelijahuoltoryhmässä sekä koulutuksen järjestäjän monijäsenisessä toimielimessä.

Ronja Vikstedt
Kisakallion Urheiluopisto

Ronja Vikstedt toimii Kisakallion Urheiluopiston oppilaskunnassa SAKUstars-vastaavana innostaen opiskelijoita kisaosallistumiseen. Vuoden 2019 SAKUstars-kisoissa Ronjalle myönnettiin kunniamaininta.