Alueemme heikentynyt koronatilanne edellyttää turvallisuusohjeiden tarkentamista ja noudattamista. Näin turvaamme omamme ja läheistemme terveyden.

Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän suositusten mukaisesti voimme jatkaa ammatillisessa opetuksessa lähiopetusta maskeja käyttäen.

Meillä on siis maskivelvoite luokkaopetuksessa ja vastaavissa tilanteissa, joissa turvallisuutta ei voi muuten varmistaa. Opiskelijat saavat oppilaitokselta maskit koulupäivän aikaiseen käyttöön. Tärkeää on, että jokainen opiskelija ja henkilökunnan jäsen kantaa vastuunsa. Henkilökunta valvoo ja muistuttaa maskin käytöstä sekä 2 metrin turvaväleistä.

Varmistamme turvallisen ruokailun poistamalla puolet ruokaloiden tuoleista 1.2. alkaen. Tuoleja ei tule siirrellä ruokalassa! Ruokalaan tultaessa ja sieltä lähtiessä sekä ruokaa jonottaessa käytetään maskia. Maski riisutaan vain pöydässä ruokailun ajaksi.

Lähikontakteja ja muita riskitekijöitä vähentävillä työjärjestelyillä takaamme lähiopetuksen ja oppilaitoksen toiminnan jatkuvuuden.

rehtori Anne Laine