Alueellinen tartuntatautiryhmä on suositellut, että toisen asteen oppilaitokset jatkavat etäopetusta 1.4. saakka, siirtyvät hybridiopetukseen 6.4. alkaen ja palaavat lähiopetukseen 12.4.2021.

Noudatamme Sataedussa tätä suositusta.  Joudumme näin valitettavasti peruuttamaan aiemman suunnitelmamme lähiopetukseen palaamisesta ja jatkamme etäopetusta. Välttämätön opetus ja ohjaus järjestetään lähiopetuksena.

Pääsiäisen jälkeen, 6.4 alkaen, toteutamme ns. hybridiopetusta, jossa osa koulutuksesta toteutetaan lähiopetuksena, osa etäopetuksena. Opiskelijat saavat tähän ohjeet opettajilta. Toivottavasti voimme sen jälkeen 14.4 alkaen palata normaaliin opiskeluun.

Tilannetta arvioidaan viikoittain ja tiedotamme tarvittaessa lisää.

Toivotan kaikille hyvää pääsiäisen aikaa. Pysytään terveinä!

Anne Laine

Rehtori