​Hyvinvointi virtaa Sataedussa viikolla 40. Tavoitteena on tukea arjessa jaksamista ja nostaa hyvinvointia sekä puheen että tekojen tasolla ammatillisissa oppilaitoksissa.  Opiskelijat ovat olleet suunnittelemassa ja järjestävät toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa. 

Seuraavassa joitain nostoja viikon tapahtumista. Lisätietoja omalta opolta ja vastuuopettajalta.

Harjavalta

Tapahtumissa esillä tupakoinnin vähentäminen ja opiskelijoiden jaksaminen. Työpajat kiinnipitotilanteesta irrottautumisesta ja vyöhyketerapiasta. Tarjolla maanantaina ja tiistaina aamupala ja maanantaina iltapala.

Huittinen

Osallistuminen sählyturnaukseen,SAKUlaiset vierailevat perjantaina hyvinvointi-teemalla.

Kankaanpää 

Valokuvakilpailu, sokerikoukussa-näyttely, kondomien jakoa ja liikuntatuokioita.

Ylikomisario Juha Joutsenlahti pitää opiskelijoille tiistaina 5.10 klo 12.30-13.30 huumeluennon.  Luentoon voivat osallistua kaikki Sataedussa opiskelevat. Muilla paikkakunnilla opiskelijat voivat osallistua luentoon yhdessä vastuuopettajansa kanssa tai katsoa tapahtuman tallenteena opiskelupäivän aikana. Linkki teams-luentoon, klikkaa ja osallistu tästä  Teams.

Kokemäki

Sählyturnaus, hyvinvointiin liittyviä aulatapahtumia sekä pop up –SomeBody. Perjantaina perinteiset suklaatreffit. 

Nakkila

Sosiaaliohjaajat kertovat sote-palveluista tiistaina, keskiviikkona esittäytyy hammashuolto ja torstaina Nakkilan hyvinvointi- ja liikunta-koordinaattori. Oppilaitoksella rasteja, joissa erilaisia liikunnallisia tehtäviä ja taukoliikuntalinkkejä jaetaan.

Ulvila

Rentoutuspaja, suola-, sokeri- ja rasva-näyttely, terveellisiä aamu- ja välipaloja, hyvinvointipelejä ja lemmikkinurkka. Maanantaina kierretään aloilla nuorisopalveluiden kanssa. Ystäväkahvila Muru pystyttää ulos pisteen. Haastavat tilanteet –luento 6.10. 

​Kaikki mukaan tapahtumiin!