Amisvartti joka tiistai

Amisvartti tarjoaa opiskelu- tai työpäivän keskelle rentoa energiaa, iloa ja hyvää oloa amisvartillisella liikettä. Liikkeen lisäksi luvassa on paikallista väriä ja osaamista: Amisvarttien toteutuksesta vastaa opiskelijoita ja henkilöstöä eri puolilta Suomea.

Uusi Amisvartti julkaistaan kevään 2022 aikana joka tiistai klo 10.30.

 Instagram @sakurynet

Facebookissa SAKU ry

SAKU ry:n somekanavilla aina viikon tallenne.

Tallenteen voi myös katsoa osoitteesta  https://liikkuvaamis.fi/ideat/#ideapankki

Ensimmäinen Amisvartti on Riverian tiimin toteuttama. Video julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa 15.2.2022, jonka jälkeen uusi Amisvartti julkaistaan aina tiistaisin klo 10.30 mennessä.

Mikä on Amisvartti?

Amisvartti tarjoaa opiskelu-ja työpäivän keskelle rentoa energiaa, iloa ja hyvää oloa amisvartillisella liikettä. Varttien tavoitteena on kannustaa ottamaan liikettä opintoihin mukaan ja lisätä yhteisöllisyyttä omassa oppilaitoksessa ja ammattiopistojen välillä. Muutaman minuutin tai maksimissaan viidentoista minuutin liikuntatuokiot toteutetaan rennolla otteella. Liity liikkeeseen mukaan!

Miksi?

Kaikki liike lasketaan ja lyhytkin liikuntahetki on hyväksi. Amisvartillisella liikettä voi katkaista vaikkapa paikallaanolon, läppärin ääressä istumisen tai staattisen työtehtävän. Liikkumaan voi liittyä tiistaisin tai hyödyntää tallennetta itselle sopivaan aikaan. Tärkeintä on, että tauottava liikunta tulee tehtyä!

Oppilaitoksissa tehdään paljon liikettä edistävää työtä ja innostavia toteutuksia. Amisvarteissa saadaan hyvät ideat jakoon ja nähdään, miten ammattiopistoissa eri puolila Suomea liikkeeseen innostetaan ja liikettä lisätään!

Kuka?

Amisvarttien rakentajina toimivat sekä ammattiin opiskelevat että ammatillisen koulutuksen henkilöstö. SAKU ry koordinoi ja markkinoi live-esityksiä ja tallenteita somekanavillaan. 

Tee Amisvartti

Etsimme opiskelijoita, joilta liikunnallinen ja rento tekeminen onnistuu koska vain, eikä kameran edessäkään olo muodostu heille kynnyskysymykseksi?

Liven/tallenteen voi kuvata matalalla kynnyksellä esimerkiksi puhelimella.

Kysy lisätietoja vastuuopettajaltasi tai opinto-ohjaajalta.