Opiskelijan opas

Sataedulaiselle opiskelusta ja arjesta

Osallistu ja vaikuta

Sataedussa voit kasvaa ja kehittyä amisvaikuttajaksi! Ohjattu tutor- ja opiskelijakuntatoimintamme antaa siihen hyvät valmiudet.

Tutortoiminta

Sataedussa tutorit opastavat ja auttavat uusia opiskelijoita opiskeluun liittyvissä asioissa. Tutorit osallistuvat myös koulutusten markkinointiin ja oppilaitoksen tapahtumien järjestämiseen.

Lähde mukaan toimintaan!

Tutoreiksi tarvitaan tavallisia, innostuneita ja tavoitteellisia opiskelijoita. Aktiivisesta tutortoiminnasta saa myös osaamispisteitä opintoihin.

Voit myös ryhtyä kv-tutoriksi ja toimia ulkomaalaisten opiskelijoiden ja vieraiden oppaana.

Screenshot_20180411-114812

Tutortoiminnasta saat lisätietoa opinto-ohjaajalta ja kuraattorilta.

Opiskelijakuntatoiminta

Voit tulla valituksi oman toimipaikkasi opiskelijakunnan hallitukseen. Hallitustoiminnan tavoitteena on edistää opiskelijoiden viihtyvyyttä, yhteistoimintaa ja opiskelua sekä osallistua koulutuksen kehittämiseen tekemällä esityksiä ja antamalla lausuntoja koulutusta koskevissa asioissa.

Toimivaopiskelijakunta

Hallitustyössä opetellaan kokouskäytäntöjä ja perehdytään erilaisiin tapoihin kuulla opiskelijakuntaa ja vaikuttaa yhteisiin asioihin.

Sataedussa opiskelijakunnan hallitus on arvostettu toimija.

Toimipaikkojen hallitusten puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat muodostavat Sataedun yhteisen opiskelijakunnan hallituksen.

Rehtorin kyselytunti

Sataedussa järjestetään säännöllisesti rehtorin kyselytunteja opiskelijoille. Kyselytuntien tarkoituksena on lisätä avoimuutta sekä opiskelijoiden ja johdon vuoropuhelua.

%d bloggaajaa tykkää tästä: